Palócok Fája – Palócföldi térkép

Kedves Barátaink, Ismerőseink, tisztelt Látogatók!

A VI. Palóc Világtalálkozó szervezői -egy fiatal pár kezdeményezését folytatva-, a találkozón, a Palóc Udvarban felöltöztetünk egy fát, a Palócok Fáját.
Palóc hírességeink neveit tartalmazó táblácskákkal díszítjük ki a fát, mely szabadtéri lexikonként segíti a tájékozódást, ismereteink bővítését.
A fára időközben is felkerülhetnek nevek, az ajánló felírhatja a nevet az Információs sátornál, és elhelyezheti azt a Palócok Fáján.

A rendezvény másik helyszínén, hasonló táblácskákkal fogjuk kirakni Palócföldet  Előre díszített táblácskákra az érkező csoportok, vendégek ráírhatják a képviselt település nevét -az Információban fognak segíteni kedves Barátaink, hogy egy helységnév csak egyszer kerülhessen kiírásra-, hogy azután elhelyezhessék az arra kijelölt, Palóc Tábor kerítésének falára. A végén meglátjuk, hány helyről érkeztek fellépők, látogatók, milyen nagy drága Palócföldünk! 

A nem palóc településeket is szívesen várjuk és látjuk, az Ő táblácskájukat is szeretettel látjuk a nagy világtérképként kezelt falunkon