Lakodalmas menet

 

2016-ban felállítottuk a rekordot, közel 1000 főt számlált a Magyar Rekord számlálóbiztosa !!!

Felhívás!!! Aki járni tud, kicsi-nagy, fiatal-idősebb, mindenki jöjjön el a Palóc lakodalmas menetünkbe, döntsük meg most a saját rekordunkat! Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen részt venne egy csodás közösségi élményben! Aki már volt, az tudja: ott, együtt, átéljük az igazi csodát 

Bárna,2019. augusztus 3-án, szombaton, 16:00-kor elindul a menet a Szabadtéri Színpadtól, kikérjük a menyasszonyt a Palóc Udvarban. A kikérő után visszatérünk a Szabadtéri Színpadhoz, és ott, egy a menyasszonytánccal, és egy nagy össztánccal ér véget a lakodalmas menetünk.
Nem szükséges regisztrálni, természetesen viseletnek nagyon örülünk, de szívesen vesszük azokat is, akik ünnepi ruhájukban állnak be menetünkbe! 

A lakodalmas menet 2019. augusztus 3-án (szombaton), 16:00-kor indul a bárnai szabadidő központból, az iskola udvarába, ahol sor kerül a menyasszony kikérésére. A menet a kikérést követően visszatér a kiinduló ponthoz, ahol menyasszonytáncot járhat a kupuszinaiak csodálatos menyasszonyával. A 17:00-ig  tartó lakodalmas menetben megmutatjuk, hányféle viseletet különböztetünk meg Palócföldön. Legyen Ön is részese a csodának! Szeretettel várjuk!